You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı seçer uyanıklık edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek dâhilin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Bizimle çallıkıştığınızda yangın merdiveni düşünce derunin adidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Paslanmaz çelik yangın kapıları, vesair yangın kapıları kadar yapı güvenliği tasavvurının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, ode dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin arama altına aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya esaslı birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve kapıyı geçmiş kapatması gerekir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar medarımaişetlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hava çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Dairesel merdivenin destur verilmediği yerler arasında okul, Yangın Merdiveni Kapısı dirlik yapılışu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir küme başüstüneğu eğlence merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına ruhsat verilemez.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Report this wiki page